«To fantastiske, velsmakende døgn i omgivelser som oser av velpleiet historie. Vi glemmer aldri det fremførte Vinje diktet!»

Frå Gjesteboka

INNLOSJERING

LAT OSS GÅ OPP

Alle dei 17 romma på Utne hotel er unike med historiske trekk, møblar og stilartar. Alle med eige moderne flislagte bad. Romma kan nyttast som twin / dobbelt / enkeltrom. Nokre av romma har fjordutsikt mot fjorden/kaia, andre er vendt mot den stille bakhagen. Ingen av romma har fjernsyn. Dette for å behalda den historiske atmosfæra, og stimulere til kveldsprat eller lesing av ei god bok.

Legg vekk mobilen og sjå selskapet ditt i augo. Ver til stades her og no, og ta vare på kvart sekund. Gjerne med eit glas sprudlande sider.

Når du bor på Utne Hotel, er frokost og en lokal 5-retters meny inkludert i romprisen. Hotellfrokosten er en klassisk bondefrokost med hjemmelaget brød, pålegg og lokale produkter.

Historisk enkeltrom

Når du bur på Utne Hotell, er frukost og ein lokal 5-retters meny inkludert i romprisen. Hotellfrukosten er ein klassisk bondefrukost med heimelaga brød, pålegg og lokale produkt

Historisk dobbeltrom

Historisk superior rom med hageutsikt

Historisk superior rom med fjordutsikt

Tingstova

Leig ditt eige hotell

På Utne Hotell tilbyr vi eksklusiv utleige av heile hotellet for grupper på opptil 30 personar. Med 17 komfortable rom og inkludert bemanning, kan de nyta den intime atmosfæren og dei unike opplevingane saman. Alt dette, inkludert deilig frukost, er tilgjengeleg for berre 50 000 kroner per døgn.