Vi har gleden av å ønske Jon Aga velkommen hjem!

Fra hav og øyer i nord til fjord og fjell i vest

Jon Aga kommer fra rollen som hotelldirektør, som eier og driver på Vega Havhotell og er kjent fra blant annet TV- serien Vegamat på TVNorge, han har mottatt den lokale matkulturprisen i 2006 og videre kan du lage egne retter fra Jons egen kokebok, «Jon Agas smak av Vega». I 2021 fikk han også Reiselivets sin mangeårige innsats for å løfte fram maten som en opplevelse i reiselivsnæringen.

Jon har en imponerende bakgrunn og har blant annet bygget opp Vega Havhotell til å bli et landemerke i havgapet på Helgelanskysten.

Jon er en ekte harding som nå gleder seg til å sette stemningen med blant annet sin meny, hos oss på Utne Hotel i Hardangerfjorden. «Eg er glad for å komme heim!» sier Jon. Han forteller at han alltid har visst at han skal reise hjem igjen. Å kunne åpne dørene til Utne Hotel den 22. april er en stor ære. «All ære til Margaret som har kjøpt Utne Hotel og vil ta vare på og sørge for at det blir en plass som Hardanger er stolt over», understreker Jon.

Fra sesongstart vil vi tilby 5-retters meny som vil bli servert kl 20.00. Jon Aga har en genuin interesse for lokal mat og ser frem til å bli kjent med alle de lokale produsentene. «På Utne bor vi midt i matfatet med fantastiske produkter som lam, storfe og vilt. Vi har frukt og bær i sesong som vi lager sider og syltetøy av.»

Jon brenner for at du som gjest får senket skuldrene, finner roen og nyter gode matopplevelser i vakkert fjordlandskap.

Vi gleder oss!